Verdens beste julegave!

Jeg er mamma til tre jenter på 8, 12 og 15 år, alle med helt klare ønsker til jul! De er det lett å kjøpe gaver til. Jeg forholder meg til ønskelisten (den har ikke rukket å bli for dyr …) og de blir strålende fornøyde! Men  hva med mamma? Venninner? Og mannen som har alt? Ingen av de ønsker seg noe i det hele tatt …  så jeg har frie tøyler til å være kreativ – og bruker masse tid hvert år.

gavekortLøsningen er som oftest at jeg kjøper  gavekort og hudpleieprodukter både til jul og bursdager. Faktisk så ofte at jeg for et par år siden ba om unnskyldninger for minimal kreativitet til mine venninner. Og jeg ble så glad for svaret: «ALDRI slutt med slike gaver, det er dette vi bruker og dette vi vil ha». De var samtlige mye mer fornøyde med dette enn om jeg skulle bruke tid på en gave, som kanskje likevel ikke faller helt i smak. Etter dette har jeg vært trygg på og strålende fornøyd med å gi slike gaver!

Garantert suksess!

Jeg hører også ofte at dette er noe som jeg  ikke unner meg til vanlig, eller at dette kan det aldri bli nok av. Jeg anbefaler absolutt gavekort fra Oslo Hudpleieklinikk. De har tre avdelinger og en kan velge avdeling.

Dette er   garantert et gavekort som gir mottaker masse flotte  valg: Avanserte og effektive hudpleieprodukter, eller du kjøper behandling hos terapeuter med bred erfaring, som er eksperter på sitt område. Eller bare velvære.

 

Her er noen av de mest  populære  behandlingene:

  • Tradisjonelle ansiktsbehandlinger, utført av erfaren terapeut.
  • Fotpleie.
  • Eller bare gavekort med valgt beløp. Da kan  den glade mottaker  bestemme selv.

Gavekortet er et verdikort og kan brukes til å kjøpe alt som er  i klinikkene. Hva det er utstedt på spiller ingen rolle. Enten dette er produkter eller behandlinger din familie/venner allerede bruker penger på eller ikke tar seg råd til, så er dette noe alle blir glade for.

Gjør som meg! Jeg lover at du blir svært populær, som avsender av slike gaver!

MVH Anki/ Oslo Hudpleieklinikk