Tørr og tilstoppet hud?

– På tide med hudfornying

Brunfargen blekner og huden føles tørr og tilstoppet. Kjenner du deg igjen?

Pigmentflekker, tørr hud, tette porer og småkviser er vanlige hudtilstander hos mange nå når høsten er i anmarsj. Mange pøser på med fuktighetskremer og masker i håp om at huden skal bli myk og balansert igjen, men det huden egentlig trenger er en skikkelig dyprens, forteller lege Joel Touma ved Oslo Hudpleieklinikk.

Han forklarer at huden danner sin egen fukt hvis den er ren og har en velfungerende hudbarriere. Hvis hudbarrieren er tilstoppet, samles alt under huden og det bryter ut en betennelsestilstand. For å få tilbake en frisk hudbarriere og velfungerende hud, er det viktig å oppsøke profesjonell hjelp. Det finnes flere raske behandlinger du kan ta i våre klinikker som gir umiddelbart bedring og synlig effekt, blant annet kjemisk peeling, hydrafacial og hudsliping, men man bør også være flinke med å bruke et tilpasset hudprogram til hjemmebruk. I våre klinikker har vi effektive hudprogram fra blant annet ZO Skin, Elixir og Elisabeth Arden Pro. Ta kontakt med en av våre eksperter for konsultasjon, så finner vi et behandlingsopplegg som vil få huden din i balanse igjen.

Vår lege, Joel Touma, er spesialist innen estetisk medisin, injeksjonsbehandlinger og hudforbedring. Han jobber mye med korrigering av symmetri på slagpasienter og på mennesker med medfødte misdannelser, samt med å rette opp tilligere feilbehandlinger og lindre medisinske tilstander som tanngnissing og migrene. Touma, som driver et internasjonalt firma innen estetisk medisin, holder seg hele tiden oppdatert på nye trender innen kosmetiske behandlinger og er en mye brukt foredragsholder på kongresser verden over.

Joel Touma jobber også som lege med spesialisering innen generell kirurgi og holder på med en doktorgrad om brystkreft

Ta kontakt med oss i dag for å booke time med Joel –

Tlf: 22 46 88 50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *