Ta med deg dine gode hudpleierutiner på ferie

Uansett om du skal på fjellet eller til varmere strøk i høstferien, må du ikke glemme å ta med deg dine gode hudpleierutiner.

Daglig rens, pleiende krem og SPF-beskyttelse er et must for å unngå at huden blir matt, tørr og skadet av UV-strålingen. Og selv om du er på fjellet, hvor du kanskje ikke utsettes for så sterkt sollys, er det UVA-strålene som går dypest ned og sørger for at huden eldes.

Derfor anbefaler vi alltid høy SPF beskyttelse med minst faktor 30 når du skal oppholde deg utendørs – uansett hvor du befinner deg.

Men det er også viktig å tilføre huden masse fukt siden både solen, den kalde høstluften og forurenset byluft kan bidra til at huden blir tørr og kommer i ubalanse.

Så i tillegg til høy SPF-beskyttelse, er en god fuktighetsmaske en bra investering for hudhelsen din akkurat nå. Og for at masken skal trekke godt inn i huden, er det viktig å bruke en effektiv peeling i forkant.

Kom gjerne innom en av våre butikker for profesjonelle produktråd til din hud. Eller sjekk ut våre produktanbefalinger her fra nettbutikken:

Carita Ideal Hydration Lagoon Scrub. En effektiv skrubb som etterlater huden ren, myk og glødende og som samtidig øker hudens fuktnivå.

Decleor Orexcellence Energy Consentrate Youth Mask. En luksuriøs fuktighetsmaske  som etterlater huden myk med masse glans og glød.

Decleor Ultra-Moisturising & Plumping Expert Mask.Denne masken gir intens fukt til tørr hud, samtidig som den virker beroligende på hudoverflaten.

Carita Neonmorphose Peeling Masque. En lett multiaktiv maske som både peeler og tilfører fukt. 

Decleor Aroma Sun SPF30. Solbeskyttelse som inneholder reparerende og styrkende antioksidanter og som motvirker dehydrering gjennom å tilføre masse fukt.

Carita Suncare Sun Cream.Solbeskyttelse til moden hud med faktor 30 som tilfører masse fukt og motvirker pigmentdannelse.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *