Slik blir du kvitt tørr vinterhud

HAR DU TØRR VINTERHUD?

Kulde ute og varme inne og stadige skifter i temperatur gjør hudbarrieren svært sårbar for tap av fuktighet. Den tørre følelsen skyldes at den tynne hudbarrieren er blitt svekket av hyppige temperaturendringer og mister evnen til å beskytte huden i dypere lag mot fukttap. Resultatet blir da tørr og glansløs hud som vi gjerne omtaler som «gusten vinterhud». Kombinasjonen av kaldt vintervær og varme innetemperaturer fører også til at porene utvides, det blir lettere sorte prikker og make-upen sitter dårligere på. Huden blir også  blank og oljete utover dagen til tross for at den føles tørr ut.

Selvfølgelig kan det hjelpe med hjemmepeeling og å legge en maske, men det gjør liksom ikke susen!

BLI KVITT TØRR OG TRETT VINTERHUD

Dr. Christina Shrammek har utviklet en anerkjent peel for klinikkbehandling, Green Peel. Dette er en naturlig peeling med urter som utføres av en av våre dyktige hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere. Du behandles først med Dr. Shrammeks Green Peel før behandleren legger en reparerende maske som nærer huden din.
Resultatet synes umiddelbart, en glødende og frisk hud. Følg opp med Dr. Shrammeks ampullkur hjemme. Ved Green Peel behandling hos Oslo Hudpleieklinikk før 15. februar får du med oppfølgingskuren med behandlingen som en gave fra oss til din hud!

Les mer om de forskjellige Green Peel-behandlingene og book time

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *