– Oslo Hudpleieklinikk reddet huden min!

Artist Anine Stang har i flere år slitt med plagsom voksenakne. Et behandlingsopplegg med HydraFacial og hjemmeprodukter fra Elizabeth Arden PRO ble redningen. Tenk at det skulle være så enkelt!

– Jeg hadde nesten gitt opp. De siste årene har jeg prøvd det meste av produkter og behandlinger for å få bli kvitt akneproblemet. Noe har gitt resultater på kort sikt, men kvisene har alltid kommet tilbake etter et par-tre uker. Hun forteller at hun slet med store betente kviser langs kjevebeinet og rundt nese og munn. I tillegg fikk hun store smertefulle byller bak ørene.

Anines hud var svært tilstoppet, sår, dehydrert og tørr

 

– Jeg har alltid trodd at hudproblemene mine var hormonelle, men da jeg kom til Oslo Hudpleieklinikk ble jeg fortalt at de skyldtes dårlig sirkulasjon i lymfesystemet. Takket være god behandling og oppfølging fra Oslo Hudpleieklinikk er huden min endelig fin igjen, og jeg har ikke hatt en eneste kvise på over et halvt år.

Hudterapeut May-Britt Morad satte sammen et behandlingsopplegg som har gitt varige resultater på Anine Stangs hud.

Anines behandlingsopplegg

Hudterapeut May-Britt Morad forteller at da Anine kom til Oslo Hudpleieklinikk hadde hun en hud med ubalanse på forskjellige nivåer.

– Anines hud var sår, tørr og dehydrert, og hun hadde en hel del tilstopning på kinn og hake som følge av dårlig lymfesirkulasjon. For å bringe huden tilbake i balanse igjen var det svært viktig å få løst opp i tilstopningene. Til dette brukte jeg behandlingen HydraFacial som en kur med ukentlig behandling i fire uker. Som hjemmepleie har hun brukt rens, serum, fuktighetskrem og daglig SPF-beskyttelse fra Elizabeth Arden PRO. Og i tillegg, som en del av hjemmerutinen, har hun brukt EAPRO Peel Pads og fuktighetsmaske et par ganger ukentlig. Vi har deretter fulgt opp med HydraFacial vedlikeholdsbehandlinger hver annen måned, og etter hvert som huden har blitt bedre, har vi endret litt på hjemmeproduktene, forteller May-Britt og legger til at HydraFacial er en unik behandling som gir svært gode resultater, og som passer alle hudtyper og hudtilstander.

 

Sliter du med de samme hudproblemene som Anine Stang? Vi setter sammen et individuelt behandlingsopplegg til din hud. Kontakt oss her. 

 

Etter et behandlingsopplegg med HydraFacial og Elisabeth Arden PRO, har endelig Anine Stang blitt kvitt akneproblemet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *