Målrettet og effektiv hjemmepleie!

Er du en av de som har testet “alt”, uten egentlig å se noen forskjell på huden din? Hudpleiemarkedet er håpløst for forbruker å navigere i. Med en rekke serier som bruker mer penger på markedsføring enn på ingredienser er det ikke rart man blir lurt til å tro på mirakler. Ikke gi opp, likevel! Bruk hodet og sett deg inn i hva som virkelig kan ha effekt på din hud! Du kan faktisk få like god effekt av målrettet hjemmepleie, som av klinikkbehandlinger. Dette kan profesjonelle hudpleieklinikker hjelpe deg med, de har utdannelse og lang erfaring med hud. De ser daglig resultater på alle mulige utfordringer i huden. De er avhengig av resultater for å kunne opprettholde sin praksis.

 

Closeup portrait of beautiful young woman with towel on head isolated on gray background, enjoying day spa, beauty treatment concept

 

En av seriene Oslo Hudpleieklinikk jobber med gjør det svært enkelt å vite hva du skal se etter for å målrettet bekjempe hudaldring og å ivareta hudens helse.  Elizabeth Arden PRO har som mål å øke kundetilfredshet ved hjelp av banebrytende teknologi for å skape optimale anti-age hudprodukter. Serien behandler akne, pigmentering og tørr hud samtidig som den alltid har som bakgrunn å bevare hudens ungdommelige funksjon og utseende. Tenk deg huden din på sitt aller beste; Elizabeth Arden PRO ønsker å gi deg muligheten til å oppnå det i dag, opprettholde det i morgen og i fremtiden. Elisabeth Arden har lang erfaring i og utvikle hudpleie, også sammen med hudspesialister. De har vunnet flere priser for innovative produkter i dette markedet. Serien er på sterk frammarsj over hele verden.
Elizabeth Arden PRO er ikke basert på en enkelt nøkkelingrediens eller ett enkelt produkt, men serien er basert på en klinisk begrunnet hudpleiefilosofi:
fullsizerender-004

The Skin Health & Beauty Pyramid™ Philosophy

Denne pyramiden er en klinisk basert guide som veileder deg i valg av hudpleieprodukt med bakgrunn i omfattende vitenskapelig litteratur og studier på ingredienser, formula og teknologier som alle er publiserte i «Journal of Drugs in Dermatology». Hudpleiestrategien som er basert på Skin Health & Beauty Pyramid™ er “essensen” i Elizabeth Arden PRO, et veikart over produkter som tilbyr løsninger for beste resultat på vanlige hudtilstander. Pyramiden forteller deg hvilke ingredienser som har dokumentert effekt på huden, og som dermed bør være en del av din hjemmepleierutine.
390-01-ARDEN-PRO-PYRAMID_6-14 V6 (2)

Pyramiden

Pyramiden består av en base, et hjerte og en topp. Slik leser du den:

PYRAMIDENS BASE

Dette er fundamentet for daglig hudbeskyttelse. «Må ha!» Alle som ønsker å
forbedre hudens helse og skjønnhet bør holde seg til produkter som beskytter mot sol- og miljømessig eksponering. Hvert skritt som tas for å forbedre hudens sunnhet begrenser antall skader påvirket av miljøet. Det er tre “må ha” beskyttende ingredienser som arbeider med ulike former for tiltak for å oppnå de mest omfattende behovene til daglig hudbeskyttelse: SPF, Antioksidanter og DNA-enzymer. Disse essensielle ingrediensene i din daglige hudpleierutine vil gi økt hudbeskyttelse ved å bidra til å forhindre fremtidige hudskader.

HJERTET AV PYRAMIDEN

Dette er “bør ha ” ingredienser for hud-forandring: fuktighet, eksfoliering og cellefornyelse bør til for å forbedre din generelle hudhelse. Nesten 30 år etter innføringen av AHA og Retinoider, har det ikke vært noen andre teknologier med større effekt på hudens forbedring. Disse har vært grunnpilarer i tre tiår av den enkle grunn – at de virker!

TOPPEN AV PYRAMIDEN

Dette er ingredienser som er “godt å ha” for optimale effekter. Disse ingrediensene inkluderer peptider og vekstfaktorer, og er et ekstra pluss i ditt hudpleieprogram.
Med denne pyramiden som bakgrunn kan du lettere velge produkter som virkelig gjør noe for din hud. For det er meningen at produktene du bruker hjemme skal gi deg synlige resultater! Behandling i klinikk skal booste disse resultatene, men de kan ikke alene gjøre den store forskjellen. Ta turen innom for en prat eller bestill en konsultasjon for og få laget ditt Elisabeth Arden Pro program. Alle våre behandlere er eksperter på denne spesialserien.
 fullsizerender-003

STILL KRAV TIL DIN HUDPLEIE!

MVH Anki/ Oslo Hudpleieklinikk
7083ny