Hvorfor bruke en hudekspert?

Er du lei av å bruke penger på produkter som ikke gir effekt?
Er du lei av å bruke tid på behandlinger du ikke merker forskjell på?
Hvordan velger du egentlig hvor du kjøper behandlinger og produkter?
Er du klar over at det mest økonomiske er å få profesjonell hjelp med det samme?

treatments_1_-5

Av de som kjøper sine produkter og/eller har regelmessige hud behandlinger hos en profesjonell hudterapeut eller kosmetisk sykepleier, er 80% svært fornøyde. De skryter av en nydelig behandling og profesjonell produktveiledning og de opplever at de har en bedre hud og hudhelse. I 20 år har jeg hørt folk uttale at dette er luksus og rent velvære. Velvære kan stemme, selv om ikke alle behandlinger er behagelige. Men luksus er helt misforstått.

Noen velger bort hudpleien til fordel for injeksjonsbehandlinger. Dette er totalt misforstått. Injeksjonssykepleiere, medisinske sykepleiere og hudterapeuter gjør ikke samme jobb. De utfyller hverandre og bør alltid kombineres.

Hvem møter du i klinikkbutikken?

I klinikkbutikken møter du en hudterapeut eller kosmetisk sykepleier som har førstehåndskunnskap om behandlingsmuligheter og produkter for hjemmebruk, behandlinger eller makeup. Den du snakker med er faglært og kan hud, slik at du veiledes i riktig.  Ikke minst kan du med en gang få vite om det du har problemer med må løses av andre. Hos oss møter du alltid en behandler i klinikkbutikken, kom innom og spør oss!

Må du alltid bestille time?

På Oslo Hudpleieklinikk finner du en mengde profesjonelle produktserier. Du er hjertelig velkommen innom for spørsmål eller en handel, uavhengig av behandling. Vi gjør gjerne 1. gangs avansert hudanalyse og skanner huden din, og at du kommer til oppfølgingskonsultasjoner. Ofte kan det beste resultatet være at du bruker riktige og profesjonelle produkter hjemme. Har du for eksempel svært sensitiv hud er hjemmepleien viktigere enn klinikkbehandling. Dette vet våre behandlere.

Er hudpleieprodukter kjøpt i klinikk alltid bedre enn det du får på parfymeriet eller apoteket?

Det er mye bra i parfymerier, apoteker og nettbutikker. Men det er som husmaling: hvor bra det er avhenger av tilstanden på det du skal male. Får du veiledning og behandling av en erfaren behandler som ser huden din og snakker med deg, lykkes du rett og slett bedre! Du vil da også få en god oppfølging.

Kickstart huden din med behandling før du setter i gang med nye hudprogrammer.
Ofte kan en behandling gi huden din en skikkelig restart og boost. Noen ganger er det riktigst å bruke produkter først. Dette vet behandlerne du møter i våre klinikkbutikker.

Får du alltid det du ber om?

Kommer du inn for å kjøpe et produkt du har lest om, kan det være at du får vite at akkurat dette produktet ikke er noe for din hud., men at vi viser deg hva som er riktig for deg.

Hva med botox og fillere?

Kommer du inn med spørsmål om injeksjoner, veileder vi deg i retning av et naturlig resultat. Alle konsultasjoner innen dette feltet er gratis. Det er også oppfølging og kontroll.

Det riktige for deg og din hud akkurat nå.

Kanskje det ikke er sterke penslinger du skal teste denne sesongen, igjen? Kanskje det er noe helt annet som vil gi din hud resultat? Eller omvendt? Dette vil terapeuten du møter kunne hjelpe deg med.

Kan jeg få snakke med noen uten å bestille time?

Har vi mulighet der og da, vil du få snakke med en av våre eksperter på nettopp ditt behov. Eller at vi avtaler et tidspunkt for konsultasjon. Hos oss møter du alltid fagpersoner, til enhver tid. Spør oss!

La oss snakke om huden din med deg!

På Oslo Hudpleieklinikk jobber hudterapeutene og kosmetiske sykepleiere i team. En god hudhelse ligger til grunn for alt vi gjør. Injeksjoner i kombinasjon med en sunn hud gir bedre resultater enn kun injeksjoner. Vi jobber mye med acne, Rosacea, arr, kronisk tørr hud, seborreisk eksem, laser/IPL som fjerner hår, kar og pigment. Injeksjoner, apparater, medisinsk fotterapi og mye, mye mer. Men du kan også komme til oss for en dybderens eller Boostbehandling.

En sunn hud betyr en hud som jobber optimalt med næringsopptak, utskillelse av avfallsstoffer og beskyttelse. En hud som har en strålende glød. Derfor jobber våre behandlere i team. 

Aktive produkter i klinikken

 

  • I klinikk  benytter vi mer aktive produkter enn du kan bruke hjemme.
  • I klinikken benyttes apparater som gir en dypere pleie og et langt bedre resultat.
  • Du analyseres og behandles en som kan hud bedre enn noen andre og som har vært gjennom grundig opplæring for å bruke produkter og apparater riktig, på din hud.
  • Du får utført utklemming der du trenger det og der du kanskje selv ikke kommer til, og dette gjøres korrekt og uten å lage arr.
  • Behandlingen er tilpasset din hud og vil gi maksimale resultater til akkurat deg.

Hva kan en behandlingsekspert fortelle deg?

Den eneste som kan se hva som skjer i din hud og deretter anbefale en korrekt hjemmepleie er en utdannet fagekspert med behandlingserfaring. Alle med litt peiling på hudpleie kan gi deg generelle tips om pleie av huden, men kun en utdannet estetisk behandler med erfaring fra behandling over tid kan gi deg en grundig analyse etter å ha sett hvordan din hud ser ut uten makeup og hatt en samtale med deg om din hud, livstil og forventninger, samt hvordan den reagerer på forskjellige deler av behandlingen.

Best resultat på din hud!

Hvor mange ganger har du fått anbefalt produkter av folk som «kan» hud, uten at de har sett meg uten makeup? I 90 % av tilfellene blir helt feil produkter foreskrevet og det ville være penger rett ut av vinduet.  En behandling er alt annet enn en behagelig opplevelse med rens og masker, det er en innledning til et samarbeide om å oppnå best mulig resultat på din hud. Du kan lære ting om din hud som plutselig gjør det enklere å forstå hvorfor den er slik den er, og hvordan du skal behandle den fremover. Det vil garantert resultere i en klarere, mykere hud – en hud med god helse.

Hva gjør en profesjonell hudpleie for din hud?

Alle med problemer som akne, pigmentering og linjer vil helt klart merke en bedring av huden etter en hudpleiebehandling med påfølgende hjemmepleie. Behandlingen inkluderer teknikker, apparater og ingredienser som gjør behandlingen langt mer effektiv enn en hjemmepleie. Det blir dermed enklere å fortsette videre pleie hjemme. For eksempel vil en profesjonell eksfoliering (peeling) tilpasset din hud , gjøre underverker for all hud. Huden vil ha glede av dette i uker fremover. Døde hudceller på overflaten og nedover porene fjernes, talg flyter som det skal, fuktighet trekker inn i huden og huden får en fantastisk glød.

Et besøk på Oslo Hudpleieklinikk er ikke bare en løsning på nåværende problem, men også forebyggende på fremtidige problemer.

 

  • Hudens barrieresystem (beskyttelse) styrkes.
  • Fuktighetsbalansen opprettholdes
  • Hudens immunforsvar styrkes ved tilføring av antioksidanter.
  • Ny forskning gjør det mulig å både reparere allerede oppstått skade i huden og også beskytte mot fremtidig skade. (som f.eks. solskade, grove porer og blodkarsprenginger)

Det endelige resultatet

Til slutt vil jeg legge vekt på at vi ikke skal kimse av den avslappende delen av behandlingen. Folk flest lever et aktivt liv med litt vel mye stress i hverdagen. Massasjen du får under en ansiktspleie øker mikrosirkulasjonen slik at hudcellene forsynes med riktig mengde oksygen som de trenger for å jobbe optimalt. Lymfedrenasjen øker slik at avfallsstoffer renses ut. Dette er svært viktig for god hudhelse og renheten i huden.
Når du slapper av trekker produktene bedre inn og huden reparerer seg selv bedre. Dette er veldig effektivt for all hud, inkludert akne som kan ha godt av å få hjelp til å fjerne giftstoffer på riktig måte.

Behandlingen avsluttes ofte med en maske og nå kan du virkelig nyte å slappe av. Ikke bare er maskene supereffektive i forhold til de du har hjemme, men det at du slapper av dobler effekten av masken og resultatet av hele behandlingen øker.

Det er viktig å ha en god hjemmepleierutine! Ikke tro at du kan klare alt på egen hånd. Profesjonell veiledning er veien til et optimalt resultat.

Er du en av alle de som jevnlig bruker Oslo Hudpleieklinikk, så vet du hva du får igjen for dette. Du vet at du kan forvente resultater når du oppsøker en profesjonell klinikk. Du vet at du sparer penger på å få veiledning i rett produktbruk, i stedet for å teste en mengde produkter som går rett i søpla.

Jeg ser på ansiktsbehandlinger i klinikk som ren investering i min egen hud. Du får både kortsiktig og langvarig effekt og gir huden god støtte i jobben med å vedlikeholde seg selv og ikke brytes like raskt ned. Bruk gjerne injeksjoner i kombinasjon med hudpleie, dette gir et supert resultat. Men la aldri hudhelsen komme i siste rekke!

 

MVH Anki/Oslo Hudpleieklinikk