Derfor bør du bytte til cosmeceuticals

Ønsker du maks hudforbedring bør du vurdere et medisinsk hudprogram. Det er effektivt, gir fantastiske resultater og kan skreddersys din hud. 

Vanlig hudpleie har til hensikt å beskytte og gi fukt til huden, mens cosmeceuticals inneholder ingredienser som jobber helt nede på cellenivå, og som har til hensikt å reparere og fornye. Cosmeceutiske produktserier har en foryngende effekt på huden, og gir synlige resultater på få uker. Rynker og fine linjer reduseres, pigmentforandringer forsvinner, huden blir strammere og får mer spenst og glød, og ikke minst; hud med akne og tilstopninger kommer i balanse igjen.

En av de vanligste aktive ingrediensene i cosmeceuticals er Retinol, eller A-vitaminsyre. Dette er den eneste kosmetiske ingrediensen det er forsket på medisinsk, og det er bevist at den har hudforbedrende effekt ved å redusere rynker. A-vitaminsyre påvirker også hudens egen celleproduksjon og bidrar til at den øker – noe som virker foryngende og styrkende på huden. Men A-vitaminsyre gir også bivirkninger i form av flassing og rødhet, og kan gjøre huden svært tynn og sensitiv.

Ved Oslo Hudpleieklinikk har vi merker som Elixir, Elisabeth Arden PRO og ZO. Dette er anerkjente medisinske serier som alle kan vise til dokumentert effekt på forskjellige hudtilstander. Men vær klar over én ting. Dette er sterke saker, så feil produkter til din hud kan gi uønskede hudreaksjoner. Derfor er det viktig å få veiledning hos en profesjonell før du begynner på et hudprogram basert på Retinol.

Ta kontakt, så finner vi den serien som kan gi din hud optimal hudforbedring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *