Vita Liberata Phenomenal Tan Infused Cloth Face & Body

kr349.00

VITA LIBERATA pHenomenal Tan Infused Cloths: Glow on the Go! pHenomenal Tan Infused Cloths er selvbruningsservietter som er raskt og enkelt å bruke og gir deg en naturlig gyllen brunfarge i løpet av få timer. De er praktiske å ha med i hverdagen eller på reise. De kan brukes både til ansikt og kropp og passer alle hudtyper. Brunfargen varer i opptil 10 dager.

Serviettene er biologisk nedbrytbar med de beste økologiske ingredienser som tilfører fuktighet og etterlater huden din myk med en feilfri og strålende brunfarge.

Anbefaler å rense huden og bruke en lett fuktighetskrem til ansiktet før bruk av servietten. Til hele kroppen brukes 2 servietter og resultatet gir en medium brunfarge. For en dypere farge kan prosessen gjentas etter behov. Unngå direkte kontakt med øynene. Husk å vaske hendene nøye etter påføringen. Det vil ta 4-8 timer før fargen utvikles seg optimalt. Tid, fargeutvikling og nyanse kan variere fra person til person.

1 pakke inneholder 8 stk.

 

RÅD & TIPS – FOR Å FÅ DET OPTIMALE SELVBRUNINGSRESULTATET:

Hårfjerning og peeling gjøres 24t før bruk av selvbruningsprodukter. Vi anbefaler Super Fine Skin Polish som gjør at huden absorberer produktet bedre og fargen sitter lenger. Vær nøye med peeling på ekstra tørre områder som albu, knær, føtter og ellers tørre områder.

Før påføring av selvbruningsprodukter anbefaler vi å pleie tørre områder som hender, albuer, knær og føtter med Moisture Boost Body Lotion. Bruk ALLTID Tanning Mitt (påføringshansken) for påføring av selvbruningsprodukter for et jevnere og finere resultat, samtidig som den beskytter mot misfarging i hendene. Husk alltid solfaktor!

Rist produktet godt før bruk (med lokket på). Pump 2-4 pump i Tanning Mitt for deretter å ta kroppsdel for kroppsdel med lette sirkulerende bevegelser. Ta deg god tid når du skal påføre selvbruningen. Vent minimum 8 timer før guidefargen dusjes av. Jo lenger du venter, jo bedre er det – for å sikre at selvbruningen får festet seg. Produktet bør oppbevares kjølig og i mørkt rom, og ikke direkte i kontakt med varmekilder.

Vedlikehold din oppnådde brunfarge ved bruk av FABULOUS Gradual Lotion 2-4 ganger i uken.

PRODUKT INFO:
Økologiske ingredienser, fri for parfyme, parabener og alkohol. Inneholder et Moisture Lock-system som virker fuktbevarende i opptil 72 timer, samt fargen falmer naturlig. Odour Remove™ for Zero smell.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vita Liberata Phenomenal Tan Infused Cloth Face & Body”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *