Elemis Elemis Pro-Collagen Marine Mask

kr899.00

Produktnummer: 2200230

Med alderen avtar hudens kollagen og elastin noe som gir dype rynker og redusert spenst og elastisitet. Denne luksuriøse masken kombinerer kvarts med Padina Pavonica, adaptogenisk noni, moringa og arganolje for å gi et umiddelbart løft til huden og bidra til å minimere alderstegn.

Forbedrer cellekommunikasjonen
Øker hudens motstandsdyktighet
Utjevnende effekt
Oppløftende effekt
Antioksidantbeskyttelse

De viktigste ingrediensene
Padina Pavonica – Padina Pavonica aktiverar aktivt kalsium som beskytter og styrker cellestrukturen, styrker epidermis og gir huden et ungdommeligere og fastere utseende. Når kollagenet og elastinet blir svakere får du redusert spenst og elastisitet. Padina Pavonica styrker hudens fuktighetsnivå og elastisitet, noe som gir den et fyldigere utseende.
Kvarts – Kraften hos kvarts forbedrer celleaktiviteten med hjelp av Padina Pavonica. Det øker energien noe som bidrar til bedre cellekommunikasjonen og gir huden et umiddelbart løft. Både kvarts og Padina Pavonica er former av kisel som er en mineral som finnes i alt levende. De to komponentene sammarbeider for å etterligne huden så mye som mulig.
Noni – Noni er en effektiv adaptogen som har evnen til å få ansiktstrekkene til å slappe av. Den minimerer tegn på aldring som framkalles av stress og trøtthet og resulterer i en synlig og utjevnende effekt.
Arganolje – Når arganolje appliseres på huden danner molekylene i oljen umiddelbart et nettverk av proteiner som er kompitabelt med hudoverflaten, og dermed gir et umiddelbart løft av ansiktet. Har bevist effekt å redusere dypet på fine linjer og rynker noe som gir en jevnere hudoverflate.
BRUK
Appliser på ren hud og unngå det sensitive området rundt øynene. La virke i 10 minutter og skyll av med varmt vann. Brukes to ganger i uken for et optimalt resultat som en del av Elemis sitt hudpleieprogram.

Tilleggsinformasjon

Merke

Hudtype

, ,