Elixir Cosmeceuticals Niactil Advanced Pro

kr980.00

Produktnummer: 1000115-1-1-2

Virkestoff:
Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og
fremmer en hudfornyelse. Studier viser etter 6 uker daglig bruk glattere og jevnere hudtone. Niacinamide 4% Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og
demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fukt. Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg. Er trykt å bruke for alle i lav konsentrasjon.

Anbefalt bruk:

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem. Er fin i kombinasjon med flere Elixir produkter. De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en fuktighet over på kvelden.

Hva gjør dette produktet unikt?

Den inneholder virkestoffet PHA som er veldig skånsom og lite irriterende på huden. Den fungerer som en antioksidant og peeling på samme tid og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer. PHA syren styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen produksjon og studier viser etter 6 uker daglig bruk glattere hud med finere linjer. Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og ved å fjerne døde hudceller. Demper inflammasjoner som reduserer utbrudd av Rosacea, phoriasis og melasma. Beskytter mot DNA skader og nøytraliserer frie radikaler. Motvirker at metaller oksiderer som reduserer betennelser og misfarging i huden.

Oppsummert:
– Reduserer fine linjer og rynker
– Reduserer opphopninger av pigment
– Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
– Reduserer store porer og grov hud
– Fremmer bedre fuktighet og styrker hudbarrierern
– Reduserer rødheter og betennelser
– Beskytter mot UV skader

Tilleggsinformasjon

Merke

Hudtype

, , ,