Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream

kr1,669.00

Produktnummer: 2200274

Nattcremen som har en klinisk dokumentert effekt og bidrar til å øke oksygennivået i huden og har en spesifikk sammensetning som bidrar til å forbedre hudens fornyelsesprosess.
Klinisk bevist effekt som bidrar til å øke syrenivåene i huden med opp til 41% på 28 dager for å bidra til hudens naturlige fornyelsesprosess.
Regenererer og maksimerer hudens evne til å reparere seg på natten.
Bidrar til å stimulere kollagensyntesen for å forbedre styrken i cellkohesionen.
Øker hudens evne til å absorbere oksygen.
Fyller på hudens reserver slik at huden kan beholde fuktigheten og motvirke tap av fuktighet.
En nattcreme med silkemyk konsistens som gjør at huden føles fyldig, klar og fuktig.
De viktigste ingrediensene
Padina Pavonica – Padina Pavonica aktiverer aktivt kalsium som beskytter og støtter cellestrukturen, styrker epidermis og gir huden ett ungdommelig og fastere utseende. Når kollagenet og elastinet blir svakere får huden dårligere elastisitet. Padina Pavonica styrker hudens fuktighets nivå og elastisitet, noe som gir et fyldigere utseende.
Laminaria – Digitata opptak av oksygen- Stimulerer cellenes opptak av oksygen for å redusere oksidativt stress og øke cellemetabolismen. Bidrar til å stimulere kollagensyntesen ved å øke proteinsyntesen i fibroblastene, noe som leder til at huden blir fastere. Utvinnes fra brun alger.
Rød korall – Hud respirasjon & oksygen opptak – Stimulerer hud respirasjon og gjenoppretter syrenivåene. Rik på mineralene kalsium og magnesium samt sporelementene jern og zink, som bidrar til å øke cellkohesionen.
Trio triglycerider: Sesam, hvetekim og avokado – antioksidant beskyttende effekt – Rik på triglycerider og tokoferoler som beskytter huden. God effekt mot frie radikaler bidrar til å beskytte mot ytre påvirkning.
BRUK
Appliser hver kveld på ren hud. For best resultat appliseres produktet etter Pro-Collagen Quartz Lift Serum.

Tilleggsinformasjon

Merke

Hudtype

, ,