Dr. Schrammek Regulating Blemish Balm Honey 30 ml

kr540.00

Produktnummer: 481000

Dette er en av de store stolthetene til Dr.med. Schrammek. Er absolutt et «must» i alle Green Peel behandlingene. Et av hjemmeprduktene til etter en Green Peel Classic, men anbefales til å bruke hjemme etter alle tre behandlingene. Kremen gir et fantastisk utseende. Den beroligende/behandlende effekten gjør at den også benyttes om natten ved behov. Finnes i tre gode farger, Honey, Light og Classic.

Virkning:
På grunn av sin svært gode dekkende effekt, oppnår man en perfekt jevn og glødende hud. Den skjuler rødhet, små kviser, storeporer og pigmentflekker. Den har en sterk anti-inflammatorisk og beroligende effekt som gjør at den roer umiddelbart ned irritert, rød og uren hud. Blemish Balm kremene har en stor behandlende effekt på sensitivitet, til feks. solbrent hud, små sår på huden, munnsår, dempe kløe etter insektbitt. Kunder med eksem og rosacea elsker den. Fysisk filter og beskytter huden i solen.

Bruksområde: Kan brukes av alle som foundation/behandlende krem oppå dagkrem. For hud som trenger kremen sin behandlende effekt brukes den også på natten. Svært gunstig å bruke etter lasebehandling.

30ml.

Tilleggsinformasjon

Merke

Hudtype

, , ,