Elemis Advanced Skincare Pro-Radiance Illuminating Flash Balm

kr629.00

Produktnummer: 2200174

En energigivenede lett fuktighetscreme som umiddelbart gir en opplysende og oppstrammende effekt, noe som resulterer i en jevnere og strålende hud. Inneholder et spesielt utviklet vitaminkompleks som beskytter huden mot tap av fuktighet samtidig som lilla orkide, noni og acai hjelper til å forsvare huden mot tidlige tegn på aldring av huden.

Gir en strålende, jevn og myk hud
Beskytter mot tap av fuktighet
Forebygger aldring av huden
Den perfekte makeup basen

De viktigste ingrediensene:

Lilla orkide – Rik på fuktighetsgivende polysakkarider och polyfenoler som beskytter mot nedbrytning av huden og proteiner som kollagen og elastin for å bekjempe tegn på aldring av huden.
Vitamin Complex – Har en opplysende effekt. Hjelper til å forbedre elastisiteten og produksjonen av fibroblaster for en fastere hudstruktur. Vitamin B3 – er bevist å dramatisk redusere tap av vann for optimal fuktighet.
Acai – Rik på hudkompatible lipider som motvirker tap av fuktighet og fyller på lipidbarrieren for å gi maksimal beskyttelse mot miljøet.
Noni – Er en effektiv adaptogen som har evnen til å få ansiktstrekkene å slappe av. Den minimerer tegn på aldring forårsaket av stress og trøtthet og resulterer i en synlig og ujevnende effekt.
Mica – Opplysende og reflekterende partikler som umiddelbart gir lyster til huden.
Ingen parabener, Ingen natriumlaurylsulfater – SLS eller SLES, Ingen (DEA), Ingen mineraloljer, Ingen kunstige fargestoffer, Ingen silikoner.

Tilleggsinformasjon

Merke

Hudtype

, , , ,