Brynsbehandlingen alle snakker om nå!

Microblading er for tiden den hotteste behandlingen for å gjenskape fyldige, naturlige bryn.

Metoden har tatt norske og utenlandske kjendiser med storm. Og årsaken? Jo, med microblading kan du få perfekte bryn uten at du må ty til sminke for å fylle dem ut.

Med microblading-teknikken kan vi forvandle uryddige bryn til vakre og definerte, vi kan fylle ut tynne bryn, og ikke minst; gjenskape naturlige bryn hos deg som mangler.

Microblading er en semi-permanent tatoveringsteknikk til øyebryn der fine streker av pigment risses inn i huden for å etterligne naturlige øyebrynshår. Metoden er perfekt for å fylle ut tynne bryn eller for å gjenskape naturlige bryn for dem som ikke har. Med microbladingsteknikken får du et mer naturlig resultat, og en 3D-lignende effekt som ikke er mulig å få til ved tradisjonell makeuptatovering. Fordi fargen blir risset inn i det øverste hudlaget, går den ikke like dypt som en vanlig tatovering, og vil heller ikke vare like lenge. Varigheten på nye bryn er to til fem år, men vi anbefaler likevel en oppfriskning etter cirka ett år. Brynene fader også raskere hvis man oppholder seg mye i solen eller bruker hudpleieprodukter med hudlysnende eller eksfolierende effekt.

Microblading hos Oslo Hudpleieklinikk inkluderer gratis konsultasjon, behandling, og kontroll med påfyll etter cirka seks uker.

Les mer om microblading her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *