Årets behandling i USA, i flere år på rad

 

HydraFacial er en høyteknologisk og perfekt sammensatt hudbehandling som er elsket av både av kjendiser og stjerner verden rundt, men også av oss andre som ønsker å ta vare på huden.  HydraFacial har i USA, blant annet, vunnet prisen for årets behandling 2011, 2012 og 2014. I 2013 vant den prisen for beste Antioksidant.
Er du på utkikk etter en effektiv behandling, som ikke fører til flassing og nedetid? En effektiv behandling som kun gjør huden godt, fra første stund? Da bør du teste Hydrafacial!

 

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en unik behandlingsteknologi som tar hudforbedring til et helt nytt nivå. Behandlingen handler ikke bare om å forbedre hudens utseende, men mest om å gjenopprette ungdommelig frisk og sunn hud.

Med Hydrafacial oppnår du:

 

 • Skikkelig dyprens
 • Effektiv peeling
 • Kraftig sirulasjonsøkning
 • Bedret oksygenopptak
 • Utskillelse av avfallsstoffer
 • Innslusing av aktive næringsstoffer som hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, peptider og kraftige antioksidanter.

Hudhelse

Det benyttes en kombinasjon av vacum og innslusing, som gir synlig effekt på alle hudtyper. Dette er ikke en behandling som bryter ned din hud, for så å bygge den opp igjen. Den ivaretar hudens egen evne til å jobbe med seg selv. Dette er en behandling som gjør det beste ut av din hud, uten kirurgiske inngrep.

Den vil bedre hudens opptak av fuktighet og pleie, hudens evne til å skille ut avfallsstoffer, fjerning av døde hudceller og den vil øke hudens egen produksjon av collagen og styrke elastinet.

Naturlig hudfornyelse

Maskinens teknologi muliggjør at næringsstoffene trenger dypt ned i huden. Ved gjentatte behandlinger fører dette til normalisering av hudens egne reparasjons, samt gir en langvarig fuktighetsboost. Over tid vil hudens elastisitet og spenst forbedres dramatisk.

Peeling

Det utføres en våtsliping av huden, samtidig som serum appliseres. Dette kan gjøres i forskjellige grader, fra fin til grov og er meget bra for behandling av melasma, aldersflekker, rynker, fet og akne utsatt hud.

 

Aktive ingredienser

Det brukes effektive konsentrasjoner av serum, tilpasset hudtype. Hyaluronsyre, vitaminer og hvit te-ekstrakt. Behandlingen kan gjøres peelende, dypt rensende, oppstrammende og forfriskende.

Studier

En av Amerikas ledene plastisk kirurger, Bruce M. Freedman MD, forfatter av over 40 publikasjoner i medisinske tidsskrifter og ulike lærerbøker har studert HydraFacial`s hydradermabrasjons teknologi. Her er noen headlines på hans studier:
Han har spesielt studert polyphenol antioksidant nivået i huden og sammenlignet de hudforbedrende effektene av HydraFacial behandlinger kontra andre vanlige behandlinger som har beviselig effekter. Han kom fram til at Hydrafacial gir bedre hudforbedrende resultater enn IPL og andre tilsvarende behandlinger.

En serie av Hydrafacial behandlinger resulterte i

 

 • Økning av tetthet av fibroblastceller (celler som produserer kollagen og elastin)
 • Normalisering og aktivering av alle hudlag.
 • Redusert betennelser og beskyttelse av lipide membraner, collagene fibre og enzymsystemet.
 • Redusert hyperpigmentering og generell jevnere hudfarge.
 • Hudens antioksidant nivå økte med 30 %. (ved påføring av samme serum uten forbehandling med vortex teknologien, førte ikke til økt antioksidant nivå) Et høyt antioksidant nivå er forbundet med økt beskyttelse mot solskader og reduksjon av inflammasjoner.

Hvem passer behandlingen for?

HydraFacial passer for alle. Fordi behandlingen gjenoppretter hudhelsen vil alle merke en umiddelbar og synlig forbedring. For spesifikke hudproblemer som rosacea, acne, tørr og grov hud, aldret og solskadet hud kreves flere behandlinger, kombinert med gode hudpleie rutiner hjemme. Huden vil optimalisere sine normale funksjoner, som normalt blir slappere med årene. Du vil snart merke at din hudhelsen  normaliseres og at din hud får et sunn utstråling.
Hydrafacial er et perfekt valg av månedlige behandling. Den stimulerer alle lag av huden og vil sørge for at den holder seg ung og frisk. Husk at sunn hud eldes langsommere. Det er en behagelig behandling å få og det er ingen nede-tid. Du kan være litt rød, på grunn av den økte sirkulasjonen, men etter hvert når hudens åresystem blir sterkere, forsvinner rødmen ganske raskt etter behandlingen også.

 

Hvor mange behandlinger anbefales?

 

 • Du kan velge denne behandlingen som en engangs behandling ved spesielle anledninger. Den gir fantastisk glød!
 • Ellers anbefales en behandling i måneden for å opprettholde god hudhelse.
 • Ved normalisering av spesifikke hudproblemer eller om du ønsker å gi huden en skikkelig boost anbefales en serie på 4-8 behandlinger ( en i uken de første 4 ukene deretter økes intervallene) Din hudterapeut vil gi deg personlige anbefalinger basert på hva du ønsker å oppnå.

Beahandlingen gjør deg ”Red Carpet Ready” på et øyeblikk og er derfor en super behandling når du trenger å friske deg opp til en spesiell anledning, men det er langtids effektene ved gjentatte behandlinger som er mest imponerende. Dette bekrefter May Brit Morad, vår hud og fotterapeut med 25 års erfaring: “Dette er et ”kinderegg ” innen behandlingsapperatur for å opprette en vital hud. Først  fjernes  døde hudceller og toxiner i hudoverflaten, så økes blod og lymfesirkulasjonen ,deretter sluses fukt og antiage virkestoffer inn i huden. Uansett hvilke produkter man bruker er en optimalt fungerende hud det viktigste. Ikke rart at denne behandlingen har sikret seg prisen som beste ansiktsbehandling i flere år på rad.”

Oslo Hudpleieklinikk er spesialister på denne behandlingen. Den utføres i alle våre tre avdelinger, av hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere.
Dette må du prøve!

MVH Anki/ Oslo Hudpleieklinikk