Dette er det siste innen microneedling - kun hos Oslo hudpleieklinikk!

Prøv vår nye COMCIT™ behandling fra Crystal Clear:

Cryo Oxygen Microchannelling Collagen Induksjon Therapy

COMCIT Bilde SE

Cryo Oxygen Microchannelling Kollagen Induksjon Therapy (COMCIT™) er en innovativ hudfornyelsebehandling. Gjennom å behandle de ytre lag av huden i en unik firedelt behandling, når vi ned til de dypeste nivåene av epidermis. Vi får virkelig behandlet hudens helse, elastisitet og fasthet. Metoden kombinerer Oxygen, Microneedling og infusjonsserum, noe som fremmer ny kollagenproduksjon på cellenivå. Resultatet er reduksjon av linjer og rynker, forbedring av hudteksturen og fornying av hudens elastisitet og fasthet. Behandlingen er smertefri, du kan gå rett tilbake til din hverdag og resultatene er synlig allerede etter første behandling!

COMCIT™ er sammensatt av fire moduser som jobber samtidig:

  • Cryo Oxygen - kald oksygen skyves dypt inn i huden for å stimulere og aktivisere huden mens kjølefaktoren sikrer at behandling er smertefri
  • Microneedling - microneedling rolleren skaper hundrevis av små mikroskopiske hull i huden og skaper kanaler for de aktive virkestoffene i serumet.
  • Infusjonsserumet av aktive ingredienser – som effektivt blir drevet inn i huden via de kanalene som er opprettet av microneedling rolleren.

Infusionsserumet inneholder vitamin C, hyaluronsyre og Phyto Cell Tec - Argan Stam Celle ekstrakt for å bekjempe hudens aldring der den begynner. Dette re-starter foryngelsen av huden

    • Oksygen infusjon - puster nytt liv i aldrende hud

COMCIT Nåle bildeEn COMCIT™ behandling tar ca 60 min. Resultatene er umiddelbare takket være den samtidige virkningen av de fire gjenoppfrisknings teknologiene.

Huden fremstår glødende, har en jevnere tone og er mer hydrert. Resultatene blir bedre og bedre ettersom ny kollagenproduksjonen er kick-startet rundt dag 14.

For et maksimalt resultat, er et forløp på seks behandlinger å anbefale, disse tas med fjorten dagers mellomrom. Lett rødhet i huden kan oppleves umiddelbart etter behandling, men vil avta etter et par timer. Mellom behandlingene, anbefales Crystal Clear sine spesielt utvalgte hjemmepleie produkter som inneholder vitamin C, hyaluronsyre og DermCom, som er basert på Crocus chrysanthus pære ekstrakt. Dette stimulerer celle til celle-kommunikasjonen og har vist seg å reparere hudens fasthet og øke kollagen og elastin produksjon, og dermed bidra til å reversere aldringsprosessen.

COMCIT™ er ikke bare effektiv i behandling av ansikt, hals, utringning, og akne arr, men også på kroppen i reduksjon av strekkmerker og cellulitter, som behandling for aldrende hender, samt en oppstrammende behandling for overarmer, mage og lår.

COMCIT™ er trygt å bruke på alle hudtyper og hudfarger.

Bestill time eller konsultasjon

Klinikk: Grüner­løkka
Klinikk: Major­stuen
Klinikk: Sentrum
Eller ring 22 46 88 50
BESTILL BEHANDLING