Føtter

Føttene våre arbeider dagen lang for å frakte oss fra sted til sted. De pakkes gjerne inn i tette sko, eller må gå i høye hæler. Det er viktig å ikke glemme bort føttene, selv om de ofte ikke tenkes på før de har fått ett problem, enten estetisk eller smertefullt.

Føttene skal bære oss livet ut, og det er svært viktig for helse og velvære og ha friske føtter. Det og stelle føttene regelmessig med god fotpleie, før du får et problem, er en god investering i egen helse. I tillegg kan du gjøre føttene dine vakre.

Pene føtter med lekre negler er alltid fint. I tillegg kan du bestille ekstra tid til god fotmassasje. Det er ikke alltid man har så store problemer at man trenger medisinsk fotpleie.

I tillegg kan du få fotspa, fotmassasje, lakking (vanlig eller fransk). Velger du lakk, beregn litt ekstra tid og ta gjerne med åpne sko til bruk etter på.

Fotpleie er en populær gave og gi bort. Både til kvinner og menn og hvorfor ikke unne deg selv fotpleie når du ellers gjør andre behandlinger hos oss.

Vi har også ofte pakketilbud på menyer som håndpleie, fotpleie, hårfjerning med voks og farging av vipper og bryn.

Velg behandling: 30, 60 eller 90 min

Dette er noe av det vi gjør i en god fotpleie:

  • Fjerning av tørr og hard hud.
  • Rensing av neglebånd
  • Stell av negler

 

Hender

Hendene våre trenger nok fukt og næring til huden for å unngå tørrhet og sprekker, og for å beskytte seg mot ytre påvirkninger og slitasje. Ved å benytte seg av en god håndkrem til daglig vil du få den beskyttelsen som trengs. Trenger man ekstra stell vil en peeling og maske gjøre hendene glatte og myke.

Har man store problemer med huden på hender og neglebånd hjelper vi deg gjerne med en salongbehandling der vi fjerner hard og tørr hud, samt tilfører huden ny fuktighet.

Neglene trenger pleie for å holde seg velformede og hele. Hos oss får du i neglolje som styrker negler som har en tendens til å sprekke eller flise seg. Vi kan også file neglene dine til en fasong som passer for dine hender. Vi legger lakk dersom du ønsker det, både fransk og vanlig.

Velg det som passer deg best:

  • Tradisjonell håndpleie 30, 45, 60 min.
  • Lakk. Vanlig eller fransk

Dersom dine hender verker og er slitene vil en god håndmassasje løse opp i dette.

BESTILL BEHANDLING

Bestill time eller konsultasjon

Klinikk: Grüner­løkka
Klinikk: Major­stuen
Klinikk: Sentrum
Eller ring 22 46 88 50