Results Top Image1

Hver dag blir huden din utsatt for påkjenninger fra omgivelsene. Forurensing, gift, vind og UV-stråler gjør usporbare skader. Faktorer i den naturlige aldringsprosessen spiller også en rolle i tap av enzymer, redusert kollagen og dehydrering av huden. De ytre påkjenningene kan være med på å fremskynde hudens aldring og føre til dårligere elastitet, tone og tekstur.

Huden din er på sitt vakreste når den er sunn. HydraFacial MD gjenoppretter huden din til dens sunneste nivå ved å fjerne urenheter og å fylle på med essensielle næringsstoffer. Behandlingen fungerer godt for alle hudtyper. I tillegg til å forbedre den generelle hudhelsen på en effektiv måte er HydraFacial MD også utmerket behandling på disse områdene:

  • Fine linjer og rynker
  • Elastisitet og fasthet
  • Utjevning av hudtone og farge
  • Hudtekstur
  • Hyperpigmentering / Fotoskade
  • Oljete og tett hud
  • Store porer
  • Tidlige tegn på aldring

HydraFacial MD er en flerstegsbehandling som renser, eksfolierer og trekker ut urenheter og døde hudceller samtidig som den gjeninnfører vitale næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre. Ved hjelp av et unikt leveringssystem kalt «Vortex-Fusion» blir disse ingrediensene effektivt levert for å dempe miljøskader på huden og å redusere fine linjer og rynker med mer. Behandlingen gir langvarige resultater som du både kan føle og se umiddelbart.

Hyperpigmentation Before Hyperpigmentation After

Resultat etter fire behandlinger mot hyperpigmentering.

HydraFacial har vunnet det anerkjente magasinet Les Nouvelles Esthétiques & Spa sin pris for beste utstyr fire år på rad.

Hos Oslo Hudpleieklinikk tilbyr vi to behandlinger med HydraFacial MD-systemet på Majorstuen:

- HydraFacial MD Clean and Moist kr 1500,-
Øker hudens oksygenopptak og fjerner samtidig toxiner og døde hudceller. Tilfører vitaliserende virkestoffer, fukt og antioksydanter.

- HydraFacial MD Antiage kr 1900,-
Øker hudens oksygenopptak og fjerner samtidig toxiner og døde hudceller. Tilfører virkestoffer som reparerer aldrende hud.

Begge behandlingene tar omtrent 45 minutter.

BESTILL BEHANDLING