GREEN PEEL® ER KÅRET TIL NUMMER EN I VERDEN NATURLIG HUDFORNYELSE OG ER SOM EN REAL TRENINGSØKT FOR HUDEN

Modell under behandlinger web

Dette er en svært effekt­full og oppstram­mende behand­ling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og som gir synlig bedring på rynker, akne, arr og store porer.

Urte­blan­dingen, som består av 10 utvalgte urter, som inne­holder enzymer, mine­raler og vita­miner, pensles på ansiktet og halsen og masseres inn. Urtene vil trekke inn i huden hvor de jobber i dybden.

Peelingen inne­holder ingen kjemiske stoffer som kan irri­tere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Urtene som benyttes virker sterkt bero­li­gende, beten­nel­ses­dem­pende, nærings­gi­vende og hudfor­ny­ende. Som oppføl­ging tilbys skred­der­sydde produkter til hjem­me­bruk alt etter hvilken hudtil­stand som skal behandles.

Bestill time eller konsultasjon

Klinikk: Grüner­løkka
Klinikk: Major­stuen
Klinikk: Sentrum
Eller ring 22 46 88 50
PRISBELØNNET ÅR ETTER ÅR
readers-choice-award

BEAUTY FORUM

Reader’s Choice Award

2010, 2011, 2012, 2015, 2016 

Beauty_forum_Dr_Schrammek
BESTILL TIME


GREEN PEEL KOMMER I TRE STYRKER OG GIR SYNLIG HUDFORBEDRING ALLE HUDTYPER OG ALDERSGRUPPER. ALLE STYRKENE GIR EN UNIK GLØD SAMTIDIG SOM DU KJENNER AT HUDEN STIMULERES I FLERE DAGER ETTERPÅ.

 

1 FRESHUP web

 

 

Green Peel® Fresh Up

Dette er den mildeste av de tre urte­peelene og blir popu­lært kalt «Party Peel». Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behand­ling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både fore­byg­gende og behand­lende.
Kr 1200,- Fresh Up | Kr 990,- Express

2 ENERGY web

 


Green Peel® Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behand­lingen har effekt på rynker, pigment­flekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behand­lin­gene. Den gir umid­delbar effekt uten at det setter begrens­ninger i hver­dagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.
Kr 1400,-

3 CLASSIC web
Green Peel® Classic

Dette er den opprin­ne­lige Green Peel og den ster­keste av de tre utga­vene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elas­ti­sitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behand­lingen vil huden bli noe rød, og etter 3–4 dager vil du flasse. Etter 5–6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyg­gende behand­ling og du skal følge opp hjemme med tilrette­lagte produkter. Resul­tatet blir total hudfor­ny­else.
Kr 2500,-

Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. Den er utviklet for 50 år siden av hudlege og spesialist på aldring og allergi, Christine Schrammek.

BESTILL TIME